Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.2g0kcal0g0g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g2g2kcal0.3g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.9g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Sieni tatti, hapero 3.9g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g17kcal0.8g1.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko11g8kcal0.4g0.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g76kcal3.6g5.5g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234