Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.2g0.6g1.7g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Sokeri 7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.9g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Hiiva 2.2g1.6kcal0.3g0g0g0.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 27g17kcal0.8g1.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g581kcal13.8g87g18.6g4.2g
Valittu annoskoko100g291kcal6.9g43.5g9.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna50g145kcal3.5g21.8g4.7g1.1g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.5g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52403