Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g30g51kcal3.1g0.8g4g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g50g18kcal1.4g2.4g0.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)20g33kcal0.6g0.8g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g204kcal10.2g8g14.6g0g
Valittu annoskoko100g102kcal5.1g4g7.3g0g
Annoskoko puolitettuna50g51kcal2.6g2g3.7g0g
Arvot/100g100g102kcal5.1g4g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206