Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki21g12kcal1.8g1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.1g0.2kcal0g0g0g1.8g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g4.2g24kcal0.7g0.3g2.1g0.5g
Kauralese 10g38kcal1.9g4.8g0.8g1.8g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g10g63kcal2.2g0.7g5.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%25g58kcal7.2g0.6g3g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g465kcal34g16.6g28.2g8.2g
Valittu annoskoko100g233kcal17g8.3g14.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna50g116kcal8.5g4.2g7.1g2.1g
Arvot/100g100g233kcal17g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658