Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 50g114kcal9.5g0g8.5g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 19g43kcal2.6g0.3g3.4g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)5.6g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.8g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g6.3g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g382kcal27g3.2g29g0.2g
Valittu annoskoko100g191kcal13.5g1.6g14.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g96kcal6.8g0.8g7.3g0.1g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.6g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804