Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka33g56kcal6.7g0g3.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g17g9kcal0.5g1.1g0.3g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g8.3g22kcal1.2g0g1.8g0g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g198kcal17.2g6.6g11g1.6g
Valittu annoskoko100g99kcal8.6g3.3g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g50kcal4.3g1.7g2.8g0.4g
Arvot/100g100g99kcal8.6g3.3g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570