Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g25g98kcal0g24.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Raparperi 25g8.4kcal0.2g1.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g235kcal1g56g0.4g2.4g
Valittu annoskoko100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna50g59kcal0.3g14g0.1g0.6g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731