Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g40g98kcal4g3.2g7.2g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl10g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)27g43kcal0.7g0.7g4.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr10g28kcal0.8g1g2.4g0.2g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g351kcal11.2g11.6g27.8g0.4g
Valittu annoskoko100g175kcal5.6g5.8g13.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna50g88kcal2.8g2.9g7g0.1g
Arvot/100g100g175kcal5.6g5.8g13.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523