Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 4.3g2.7kcal0g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 6.7g2.3kcal0.3g0.1g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 16g4.8kcal0.1g0.9g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g43kcal1.6g6g0.4g2.4g
Valittu annoskoko100g21kcal0.8g3g0.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna50g11kcal0.4g1.5g0.1g0.6g
Arvot/100g100g21kcal0.8g3g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820