Juustoinen jauhelihamureke

Sekoita vesi ja korppujauhot, anna vetäytyä hetki.

Lisää mausteet (suola, pippuri tms. oman maun mukaan) sekä pilkottu sipuli ja sekoita.

Lisää seokseen jauheliha, kananmuna ja suurin osa raastetusta juustosta ja sekoita hyvin taikinaksi.

Muotoile pellille kahdeksi mureke-pötköksi ja ripottele päälle loput juustosta.

Uunissa 180-200 astetta noin 60min.

Katrime
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%44g97kcal7.7g0g7.5g0g
Kananmuna kuoreton9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Myllynparas ruiskorppujauho 400g5.5g15kcal0.5g2.8g0.1g0.7g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.14g38kcal4.1g0.2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g330kcal27g6.6g21.6g1.6g
Valittu annoskoko100g165kcal13.5g3.3g10.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g83kcal6.8g1.7g5.4g0.4g
Arvot/100g100g165kcal13.5g3.3g10.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31052