Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)9g36kcal2.7g0g2.7g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g312kcal22.6g0.4g24.4g0g
Valittu annoskoko100g156kcal11.3g0.2g12.2g0g
Annoskoko puolitettuna50g78kcal5.7g0.1g6.1g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134