Broileritomaattipata

Ruskista kaksi isoiksi paloiksi pilkoittua broilerinfilettä tilkassa oliiviöljyä.

Lisää ruskistumaan yksi pieni viipaloitu sipuli sekä yksi viipaloitu valkosipulinkynsi.

Lisää joukkoon 2 tomaattia pilkottuna lohkoiksi, puoli purkkia tomaattipyrettä (35 g), reilusti tuoretta pilkottua basilikaa.

Mausta suolalla, valko- ja mustapippurilla sekä ruokalusikallisella sokeria.

Lisää vielä 2 dl vettä ja anna hautua 20-30 minuuttia.

Tarjoile esim.

keitetyn tumman riisin kanssa.

Annoksesta riittää 2-3 henkilölle.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk4.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Tomaatti, tuore20g4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Broileri rintafile,maustamaton44g45kcal10.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g137kcal20.6g5.2g3.4g1.2g
Valittu annoskoko100g69kcal10.3g2.6g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g34kcal5.2g1.3g0.9g0.3g
Arvot/100g100g69kcal10.3g2.6g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31705