Tonnikalapasta

Tarkista spagetin pakkauksesta veden määrä, lisää kanaliemikuutio ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää spagetti, anna kiehua ohjeen mukaan kunnes halutun pehmeää.

Kaada tomaattimurska ja tonnikala pannulle/kasariin ja lämmitä kunnes alkaa kuplia, sekoittele hetken kunnes kastike kauttaaltaan kuumaa (älä kiehuta!).

Lisää joukkoon juustoraastetta sopiva määrä.

Mausta basilikalla ja oreganolla.

Valuta spagetit, annostele kastike päälle, lisää päälle vielä juustoraastetta.

Koristele tuoreella basilikalla.

Disinte
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore3.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )3.6g33kcal0g0g3.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.2g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Emmental juustoraaste (Euroshopper), annos 100g6g22kcal1.7g0g1.7g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)48g15kcal0.5g1.9g0.2g0.1g
Tonnikala, Eldorado (paloja vedessä)22g26kcal5.7g0g0.2g0g
Spaghetti integrali (täysjyvä), Barilla15g51kcal2g10.1g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g300kcal20.4g24.6g12.4g2.2g
Valittu annoskoko100g150kcal10.2g12.3g6.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna50g75kcal5.1g6.2g3.1g0.6g
Arvot/100g100g150kcal10.2g12.3g6.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32013