Naudanlihaherkkusienipata

Keitä 400-600 grammaa rasvatonta naudanlihaa kuutioina (keittoliha tai palapaisti tms.) pari tuntia.

Paista tilkassa oliiviöljyä kuutioitu keitetty naudanliha, yksi iso pilkottu sipuli ja parisataa grammaa pilkottuja herkkusieniä.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Lisää joukkoon iso ruokalusikallinen tomaattipyrettä, 100 grammaa tomaattimurskaa, teelusikallinen sinappia sekä pilkottu valkosipulinkynsi.

Kaada joukkoon 4 dl lihalientä tai vettä ja puolikas lihaliemikuutio.

Lisää vielä puoli desilitraa punaviiniä.

Anna hautua kymmenen minuuttia.

Tarjoile lisäksi riisiä.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini3.3g2.3kcal0g0g0g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Sinappi (Pirkka 480g)0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g6.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk1.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Herkkusieni, tuore Pirkka16g4kcal0.4g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Naudan rasvaton keittoliha40g40kcal7.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g116kcal16.2g3g1.6g0.4g
Valittu annoskoko100g58kcal8.1g1.5g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna50g29kcal4.1g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g58kcal8.1g1.5g0.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32231