Kananjauhelihakeitto

Reseptistä tulee noin 7 annosta.

Kuori ja pilko perunat(n.650g).

Kuulota pilkottua sipulia kattilassa(n.100g).

Lisää kattilaan vesi(1-1,2l) ,perunat ja kanaliemikuutio.

Anna kiehua n.15min.

Paista tällä välin kanan jauheliha(400g) ja lisää se 15min.

jälkeen kattilaan.

Lisää samalla myös keittojuurekset ja mausta grillimausteella ja kokonaisilla mustilla pippureilla.

Anna porista vielä hetki.

Samalla ohjeella voi tehdä myös jauheliha- tai nakkikeiton.

Philippa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemivalmiste euroshopper 1pala=11g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna keitetty25g17kcal0.4g3.7g0.1g0.2g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g16g20kcal2.3g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g83kcal6g8.6g3.2g1g
Valittu annoskoko100g42kcal3g4.3g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g21kcal1.5g2.2g0.8g0.3g
Arvot/100g100g42kcal3g4.3g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32418