Tuhti tomaattikeitto 2

1. Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli oliiviöljyn kanssa vähintään parin litran kattilaan.

Kuullottele sipuleita hetki.

2. Lisää soijarouhe sekä ainakin 3 desilitraa vettä.

Sekoita joukkoon mausteita (reilusti chiliä, oreganoa tai muita yrttejä, pizzamaustetta, yrttisuolaa, pippuria myllystä jne.)

3. Lisää suikalejuurekset ja he-ma-po -sekoitus, hämmennä hetki.

4. Heitä joukkoon tomaattimurska + paseerattu tomaatti, sekoita ja lisää vettä ja mausteita maun mukaan.

Tarjoile keittoa esim.

vähärasvaisen fetajuuston tai raejuuston kanssa.

Kyte
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Reformi soijarouhe3.2g8.9kcal2.2g0.5g0g0.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)18g5.5kcal0.2g0.7g0.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)23g6.8kcal0.2g1.4g0g0.2g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g11g4.7kcal0.2g0.9g0g0g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g9g6.4kcal0.3g1.1g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g98kcal6.4g9.8g3.6g1.8g
Valittu annoskoko100g49kcal3.2g4.9g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g25kcal1.6g2.5g0.9g0.5g
Arvot/100g100g49kcal3.2g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33136