Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona41g28kcal5.1g1.6g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl21g76kcal6g0g5.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.8g0.1g2.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 7.2g22kcal0.6g4g0.1g1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g3.7g4.6kcal0.3g0.6g0.1g2.6g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g331kcal29.8g13.4g16.8g7.2g
Valittu annoskoko100g165kcal14.9g6.7g8.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna50g83kcal7.5g3.4g4.2g1.8g
Arvot/100g100g166kcal14.9g6.7g8.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101