Välimeren kanapata

Kuumenna tilkassa oliiviöljyä hyppysellinen chilirouhetta, lisää joukkoon suikaloidut porkkanat (200 g) ja pilkotut broilerifileet (225 g). Voi käyttää myös marinoituja broilerifileitä.

Hetken kuluttua lisää joukkoon viipaloitua sipulia (50 g). Hauduta kannen alla reilu 15 min, lisää lopuksi päälle 100g kuutioitua fetajuustoa, annan hetken pehmentyä.

Tarjoile heti.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto arla 8% (100g)17g26kcal2.8g0.7g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, tuore35g10kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Broileri rintafile,maustamaton39g40kcal9g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g171kcal24.2g6g5.6g2g
Valittu annoskoko100g86kcal12.1g3g2.8g1g
Annoskoko puolitettuna50g43kcal6.1g1.5g1.4g0.5g
Arvot/100g100g86kcal12.1g3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33589