Lihaperunalaatikko

1. Kuori ja pilko perunat (vaikea sanoa paljonko niitä pitää olla, mutta vuuan koon mukaan.

Voi käyttää myös valmiita pakasteperunoita jotka on pilkottu valmiiksi)

2. Silppua sipuli

3. Kiehuta vesi ja lisää lihaliemikuutio.

Mausta lihapalat suolalla ja maustepippurilla.

4. Laita perunat ja lihat + paistettu sipuli vuokaan ja kaada lihaliemi päälle siten, että neste peittää lihat ja perunat

5. Paista uunissa 200 asteessa kunnes perunat on kypsiä.

Tanzugga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Sianliha.keskiarvo32g69kcal5.9g0g5.2g0g
Peruna (keitetty kuorineen)40g27kcal0.6g5.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen0.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g198kcal13.2g12.6g10.6g0.6g
Valittu annoskoko100g99kcal6.6g6.3g5.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna50g49kcal3.3g3.2g2.7g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.6g6.3g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34083