Jauhelihapiirakka (6lle)

Sekoita ½dl juoksevaa rasvaa, 3½dl vehnäjauhoja, ½dl kaurahiutaleita, 1½dl rasvatonta maitoa ja 2tl leivinjauhetta keskenään.

Laita taikina viileään.

Ruskista jauheliha (400g) ja mausta mielesi mukaan (esim.

ketsuppi, oregano, paprika...).

Painele taikina vuokaan ja täytä jauhelihalla.

Sekoita 2prk fraiche 5% ja 150g edam 23% raastetta keskenään ja levitä vuokaan jauhelihan päälle.

Paista 200asteessa n.45min.

Miituska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio fraiche 5%28g25kcal1.1g2.1g1.4g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g28g47kcal5.6g0g2.8g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)10g34kcal2.8g0g2.5g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g16g57kcal2g11g0.3g0.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl3.6g13kcal0.5g2g0.3g0.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g419kcal24.6g31.2g21.2g2g
Valittu annoskoko100g210kcal12.3g15.6g10.6g1g
Annoskoko puolitettuna50g105kcal6.2g7.8g5.3g0.5g
Arvot/100g100g210kcal12.3g15.6g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34231