Spagetti Aglio e Olio

Kuumenna viipaloidut valkosipulinkynnet paistinpannulla oliiviöljyssä.

Älä polta viipaleita, vaan kypsennä kauniin vaaleanruskeaksi.

Ota pannu pois liedeltä.

Sekoita mukaan chili ja suola.

Keitä samalla spagetti niin ettei se ole aivan pehmeää, n. 7 min on hyvä aika, ja valuta kuivaksi.

Lisää spagetti pannulle öljy-valkosipuli-chili-suola-seokse
en ja freesaa spagettia muutama minuutti sekoitellen se öljyn kanssa.

Ota pannu pois liedeltä ja lisää sekaan hienonnettua persiljaa.

Annostele lautasille ja päälle kunnon keko parmesaania.

Enjoy~!

Maaju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti Myllyn Paras74g260kcal9.7g52.1g1.1g2.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )12g112kcal0g0g12.4g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Persilja5g0.6kcal0.1g0.1g0g0.4g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta5g23kcal2g0g1.6g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g801kcal24.2g106g30.2g5.4g
Valittu annoskoko100g400kcal12.1g53g15.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna50g200kcal6.1g26.5g7.6g1.4g
Arvot/100g100g400kcal12.1g53g15.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=35661