Rahkapannacotta

Liota liivatelehdet pehmeiksi kylmässä vedessä.

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon raha sekä van. sok, makeutusaine, sitruunamehu ja raastettu kuri (eli puolikkaasta sitruunasta) joukkoon.

Sulata liivatelehdet tilkassa kuumaa vettä.

ja sekoita ohuena nauhana muuhun seokseen.

Jaa annosmaljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa pari tuntia.

Tarjoa seurana marjoja.

Kattiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Liivatelehti, gelatiini1.5g5.4kcal1.3g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g48g31kcal5.3g2g0.1g0g
Vaniljakastike hyla Valio 250g48g77kcal2.3g7.7g4.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g236kcal17.8g21.4g9g0.2g
Valittu annoskoko100g118kcal8.9g10.7g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g59kcal4.5g5.4g2.3g0.1g
Arvot/100g100g118kcal8.9g10.7g4.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=36816