Tonnikalapasta

Sipuli kuullotetaan, lisätään suikaloidut porkkanat, annetaan kypsyä noin 5 min. Lisätään tomaattimurska, mausteita, haudutetaan esim puoli tuntia, lisätään tonnikala ja herne-maissi-paprika, kuumennetaan kiehuvaksi ja sekoitetaan kypsän pastan kanssa.

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)15g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä7.4g5.5kcal0.3g0.9g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnänalkiopasta plus (torino)44g159kcal7.5g29.6g1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g360kcal17.2g66.8g2.4g4.8g
Valittu annoskoko100g180kcal8.6g33.4g1.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna50g90kcal4.3g16.7g0.6g1.2g
Arvot/100g100g180kcal8.6g33.4g1.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37242