Jauhelihapurjomaissipiirakka

Levitä voitaikina vuoan pohjalle ja päällystä se maustamattomalla tuorejuustolla (levyn kaulitseminen voipaperille toimii hyvin, tällöin tuorejuuston levittäminenkin onnistuu helposti eikä tarvitse turhaan tiskata vuokaa).

Ruskista jauheliha ja silppua purjosipuli ja laita ne kerroksittain vuokaan.

Levitä päälle vielä jäiset maissit ja kuorruta koko komeus juustoraaste-kananmuna -massalla.

Paistele 180 asteessa 35 minuuttia.

Hyvää ja taatusti epäterveellistä!

Resepti courtesy of Reseptipankki.

Maaju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima8.9g35kcal2.6g0g2.7g0g
Pirkka voitaikina (500 g)30g105kcal2g9.8g6.5g0.6g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton4.7g8.5kcal0.2g0.3g0.7g0.2g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g12g15kcal0.4g3g0g0g
Purjosipuli18g3.4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha24g39kcal4.5g0g2.4g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3.4g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g421kcal20.8g27g25.4g2.4g
Valittu annoskoko100g211kcal10.4g13.5g12.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna50g105kcal5.2g6.8g6.4g0.6g
Arvot/100g100g211kcal10.4g13.5g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37397