Parsakukkakaali gratiini

Laita parsa ja kukkakaali uunivuokaan ripottele päälle suolaa.

Sekoita maito, kerma, ripaus suolaa, valkopippuria ja mustapippuria keskenään.

Lisää jauhot voimakkaasti sekoittaen , anna turvota 15 minuuttia.

Lisää seokseen lopuksi juusto.

Kaada kaalien päälle tasaisesti.

Kypsennetään uunissa 175 asteessa keskitasolla n. tunti

ANNOS ON ISO MUTTA SIITÄ SAA LISÄKKEEN USEAMMALLE ATERIALLE JA PÄIVÄLLE

Kikiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit42g8.9kcal1.4g0.8g0g1.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit21g3.6kcal0.3g0.5g0g0.4g
Ruokakerma ingman 5%8.5g7.2kcal0.3g0.5g0.4g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)17g4.4kcal0.6g0.5g0g0g
Polar 5% juusto8.5g14kcal2.6g0g0.4g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g2.5g9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g95kcal11g8.2g1.8g3.2g
Valittu annoskoko100g48kcal5.5g4.1g0.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna50g24kcal2.8g2.1g0.5g0.8g
Arvot/100g100g48kcal5.5g4.1g0.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38938