Suklaavaahto

Erottele keltuaiset ja valkuaiset.

Vatkaa keltuainen sokerin kanssa vaahdoksi.

Sulata suklaa ja anna jäähtyä hieman.

Lisää huoneenlämpöinen maitorahka sekaan.

Sekoita keltuaissokerivaahto sekaan varovasti nostellen.

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää muun seoksen sekaan varovasti nostellen.

Jäähdytä jääkaapissa n. 30 min.

Kattiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,354g35kcal6g2.3g0.2g0g
Taloussuklaa, Fazer11g56kcal0.4g6.1g3.3g0.6g
Sokeri11g44kcal0g10.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.2g8.7kcal0g2.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)22g27kcal2.4g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g343kcal17.6g43.2g11g1.2g
Valittu annoskoko100g172kcal8.8g21.6g5.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g86kcal4.4g10.8g2.8g0.3g
Arvot/100g100g172kcal8.8g21.6g5.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38958