Sieni/papu/fetasalaatti

Kaikki vain sekaisin keskenään..

Hyvä tulee..

En ole mitenkään lämmitellyt papuja, ovat mielestäni hyviä sellaisenaan.

Olen kuitenkin huuhdellut niistä enimmät suolamössöt pois ennen salaattiin lisäämistä.

Älyttömästi on kuituja ja hyvin proteiinia, vaikka ei tippaakaan lihaa.

Fetajuustokaan ei ole pakollinen, eikä maku kärsi.

Aika suolainen on nimittäin tämä versio.

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni säilötty Rainbow12g1.8kcal0.2g0.2g0g0.3g
Kidneypapu, suolaliemessä28g31kcal2.2g5g0.1g2.2g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )5.2g2.6kcal0g0.6g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g5.2g5.8kcal0.9g0.1g0.2g0g
Persilja5.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0.4g
Paprika keltainen, annos 40g2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kurkku (Kela 1989), annos 100g13g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, tuore21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Lehtisalaatti (Kela 1989), annos 100g7.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g97kcal7.4g14.4g0.8g7g
Valittu annoskoko100g49kcal3.7g7.2g0.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna50g24kcal1.9g3.6g0.2g1.8g
Arvot/100g100g49kcal3.7g7.2g0.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=39369