Parsa keitto

Keitä sipuli ja parsa . Soseuta ne. Lisää feta ja kerma , mausteita ei tarvi sillä feta antaa riittävän suolan.

Toisinaan voit feta juuston korvata esim katkaravuilla . yhtä hyvä protsku lähde jossa ei juurikaan rasvaa tai hiilareita.

Tällöin lisää suolaa keitin veteen.

Kikiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali, pakaste, Apetit50g11kcal1.7g1g0g1.3g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%7.1g4.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g7.1g7.9kcal1.3g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g49kcal6.4g3.2g1.2g2.8g
Valittu annoskoko100g25kcal3.2g1.6g0.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna50g12kcal1.6g0.8g0.3g0.7g
Arvot/100g100g25kcal3.2g1.6g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=39481