Suklaajäätelö, itsetehty

Sulata suklaa maitoon.

Sekoita sokeri, jauhoja ja suola sekä lisää hitaasti suklaamaitoon, kunnes sakenee n. 5 min. Vatkaa muna rikki kipossa ja lisää hitaasti siihen puolet sakeasta suklaamassasta.

Yhdistä loppuun massaan.

Sekoita hyvin.

Jäähdytä.

Lisää kerma hyvin sekoittaen.

Kaada massa jäädytettyyn jäätelökoneeseen ja anna koneen tehdän käätelö loppuun n. 20 min.

Meppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl40g137kcal0.8g1.2g14.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl6.3g8.2kcal0.8g0g0.5g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g2.6g9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Sokeri6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Maito, Kevyt29g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g16g81kcal1.4g4.6g6.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g548kcal8.4g30.6g42.8g2g
Valittu annoskoko100g274kcal4.2g15.3g21.4g1g
Annoskoko puolitettuna50g137kcal2.1g7.7g10.7g0.5g
Arvot/100g100g274kcal4.2g15.3g21.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40126