Kauraleipä

Liota kaurahiutaleita, suolaa ja vettä tunti.

Lisää hiiva ja jauhot.

Ei tarvitse vaivata!
Anna kohota tunti.

Kaada pellille kasaksi.

( ei leivota)
Paista heti 200 astetta, yksi tunti.

Vikita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g35g125kcal4.5g24.4g0.7g1.3g
Kaurahiutaleita(lidl)3.6g13kcal0.5g2g0.2g0.4g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g1.5g0.9kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g278kcal10.4g52.8g1.8g3.4g
Valittu annoskoko100g139kcal5.2g26.4g0.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna50g69kcal2.6g13.2g0.5g0.9g
Arvot/100g100g139kcal5.2g26.4g0.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40533