Härkäpapusalaatti

Voit käyttää myös kuivattuja härkäpapuja.

Liota niitä 8-10 h vedessä ja keitä 30 min runsaassa vedessä.

Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä.

Sekoita pilkotut kasvikset ja muut ainekset.

Lorauta sekaan hieman oliiviöljyä.

Voit myös lisätä halutessasi mausteita, kuten suolaa, pippuria, rosmariinia jne.

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.9g27kcal0g0g2.9g0g
Purjosipuli7.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kurkku, tuore15g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki9g5.9kcal1.2g0.2g0g0g
Hapankaali10g1.8kcal0.2g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen8.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Härkäpapu, pakastettu, annos 100g47g37kcal3.7g5g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g153kcal10.8g12.6g6.4g7.2g
Valittu annoskoko100g77kcal5.4g6.3g3.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna50g38kcal2.7g3.2g1.6g1.8g
Arvot/100g100g77kcal5.4g6.3g3.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41235