Feta-lihapata

Keitä perunat kuorineen vedesä.

Tilkka öljyä pannulle ja kuullota sipuli ja paista sitten jauheliha.

Muserra joukkoon feta ja lihaliemikuutio ja valkosipuli.

Sekoita hyvin!
Hox! älä lisää suolaa!
Sekoittele sitten chili tomaattimurska ruokaan ja kaada uuni pannulle.

Laita perunat kuorineen viipaleina päälle ja paista 200 astetta 15-20 min.

Suvianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (keitetty kuorineen)25g17kcal0.4g3.6g0g0.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)26g9kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Paistijauheliha 10%28g48kcal5.7g0g2.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g14g16kcal2.5g0.3g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g188kcal18.2g12.2g7g1.4g
Valittu annoskoko100g94kcal9.1g6.1g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna50g47kcal4.6g3.1g1.8g0.4g
Arvot/100g100g94kcal9.1g6.1g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41356