Possupata

Ruskea peruskastike veteen, johon floran ruokakerma.

Sitten possupaketit sekaan, kaadetaan kannelliseen pataan ja uuniin n.270 asteeseen muhimaan n. 45 min. Lopuksi maustetaan jos tarvis, ja voi vielä jäädä sammutettuun uuniin jälkilämmölle.

Flawe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Älä käytä Vesi, Kraanasta, Puhdasta (2dl)47g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g12g7kcal0.1g0.5g0.5g0.1g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK28g48kcal4.2g0.7g3.1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g9g33kcal1.2g6.4g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g242kcal11g15.2g15g0.8g
Valittu annoskoko100g121kcal5.5g7.6g7.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna50g61kcal2.8g3.8g3.8g0.2g
Arvot/100g100g121kcal5.5g7.6g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41377