Lihawokki

1. Suikaloi kaikki valmiiksi.

2. Kuumenna wokkipannu ja lisää reilusti rypsiöljyä.

3. Lisää pannulle ensin sipuli-, valkosipuli- ja porkkanasuikaleet.

4. Jonkun ajan kuluttua voi lisätä vähemmän paistamista tarvitsevat aineet eli tässä tapauksessa paprikan ja herkkusienet.

5. Lisää naudanlihalastut ja paista noin 15 min.
6. Mausta soijalla, mustapippurilla ja chili- tai paprikajauheella.

7. Lihasta tulevaan nesteeseen olen joskus lisännyt kasvisliemi- tai lihaliemikuutionkin ja se on sulannut hyvin ja tuonut kivasti makua.

8. Lihawokkia voi tarjota vaikkapa tumman spagetin tai täysjyväriisin kanssa.

100g / 124 kcal

Katjussa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, tuore Pirkka20g5.1kcal0.5g0.6g0g0g
Paprika keltainen, annos 40g12g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Cashew pähkinä4.2g24kcal0.7g0.8g2g0.1g
Naudanlihalastu (saarioinen)39g59kcal7.8g0g3.1g0g
Rypsiöljy rainbow2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g247kcal18.6g6.4g16g1.6g
Valittu annoskoko100g124kcal9.3g3.2g8g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g62kcal4.7g1.6g4g0.4g
Arvot/100g100g124kcal9.3g3.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41703