Valkosipulikermaperunat

Kuori, ja silppua perunat kuutioiksi.

Pyöritä rypsiöljyssä pannulla n. 5 min. Laita paistovuokaan perunat.

Sekoita maito ja kasvisrasvasekoite keskenään, lisää ripaus suolaa ja ja valkosipulit(valkkariakin maun mukaan) puristettuna.

Heitä ainekset sekaisi uunivuo'ossa ja paista n.30-35min 225C

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Milbona Maito rasvaton13g4.3kcal0.4g0.6g0g0g
Ruoka, kasvisrasvasekoite 7% 2dl (Rainbow (inex)), annos 200g21g18kcal0.3g0.9g1.4g0g
Peruna (vanha, kuorittu)64g53kcal1.2g11.3g0.1g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl1g8.6kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g169kcal4g26g5g1.2g
Valittu annoskoko100g84kcal2g13g2.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g42kcal1g6.5g1.3g0.3g
Arvot/100g100g85kcal2g13g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41898