Juustokuorrutettu seiti neljälle

400 g pakasteseitiä
½ purjoa
¾ tl suolaa
¼ tl rouhittua valkopippuria
½ tl currya
1 dl ruokakermaa
2 dl juustoraastetta
3 rkl hienonnettua tilliä

Nosta jäiset kalapalat uunivuokaan.

Halkaise, huuhtele ja leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kypsennä purjosipuleita mikrossa täydellä teholla noin 30 sekunnin ajan.

Mausta kalapalat suolalla, valkopippurilla sekä currylla.

Levitä kalojen päälle purjoviipaleet.

Valuta pinnalle ruokakerma ja ripottele lopuksi hienonnettu tilli sekä juustoraaste.

Kypsennä vuokaa 200 asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.

Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

lainattu : Siirry sivulle!

Atta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus48g34kcal7.7g0g0.1g0g
Purjosipuli19g3.6kcal0.3g0.5g0g0.4g
Flora ruoka kevyt & paksu12g7.2kcal0.1g0.5g0.5g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu18g47kcal5.6g0g2.7g0g
Tilli tuore3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g184kcal27.6g2g6.6g1g
Valittu annoskoko100g92kcal13.8g1g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g46kcal6.9g0.5g1.7g0.3g
Arvot/100g100g92kcal13.8g1g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42219