Kanawokki

1. Suikaloi kaikki valmiiksi.

2. Kuumenna wokkipannu ja lisää reilusti rypsiöljyä.

3. Lisää kanasuikaleet ja paista noin 5 min.
4. Lisää pannulle sipuli-, punasipuli-, valkosipuli- ja porkkanasuikaleet.

5. Jonkun ajan kuluttua voi lisätä vähemmän paistamista tarvitsevat aineet eli tässä tapauksessa paprikan ja ananaksen.

6. Mausta soijalla, mustapippurilla ja chili- tai paprikajauheella sekä makealla chilikastikkeella.

7. Lisää myös pähkinät.

8. Valmistuksen aikana tulevaan nesteeseen olen joskus lisännyt kasvisliemikuutionkin ja se on sulannut hyvin ja tuonut kivasti makua.

9. Kanawokkia voi tarjota vaikkapa tumman spagetin tai täysjyväriisin kanssa.

100g / 119 kcal

Katjussa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton45g44kcal9.9g0g0.4g0g
Paprika oranssi13g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Cashew pähkinä2.7g16kcal0.5g0.5g1.3g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g13g7.5kcal0.1g1.9g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Spice up makea thai chilikastike2.7g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g237kcal21.6g11g11.8g1.8g
Valittu annoskoko100g119kcal10.8g5.5g5.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g59kcal5.4g2.8g3g0.5g
Arvot/100g100g119kcal10.8g5.5g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42666