Kasvislasagne - itse tehty

Öljy kattilaan.

Siihen sipulit.

Lopuksi tomaattimurska.

Sitten maustetta peliin : suolaa ja pippuria ja jos haluaa niin jotain chiliä.

sitten valkokastikkeen valmistus.

maito kattilaan ja sekaan vehnäjauho.

Kiehautus miedolla lämmöllä KOKOAJAN sekoittaen (palaa minuutissa pohjaan ja alkaa haista).

sekoittaa täytyy about 20-30min.

mutta lopussa palkitsee lämmin lasagne :P kun kastike kiehahtanut sekoitetaan joukkoon tuorejuusto.

ja maustetaan muskottipähkinällä ja viherpippurilla.

laita laakeaan vuokaan ensin kasviskastiketta.

Sitten valkokastiketta.

Päälle levyt.

Toista niin monta kertaa kun kastikkeita riittää (about 4-5).

päällimmäiseen kerrokseen laita valkokastiketta ja valkokastikkeen päälle vielä juustoraastetta.

Ripottele myös fetapalat päällimmäiseksi.

paista koko hoito uunissa 175 asteessa alimmalla tasolla.

Noin 40-50min, riippuen uunista.

Butter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy, Myllyn Paras6.2g22kcal0.8g4.3g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g8.6kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaattimurska, 1 prk24g6.4kcal0.1g1.3g0g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g2g7.4kcal0.3g1.4g0g0.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%3.6g10kcal1g0.1g0.6g0g
Feta Arla Apetina 50g1.4g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light4.8g8.6kcal0.4g0.2g0.7g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka10g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g164kcal8.4g19.4g5.4g1.8g
Valittu annoskoko100g82kcal4.2g9.7g2.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g41kcal2.1g4.9g1.4g0.5g
Arvot/100g100g82kcal4.2g9.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42906