Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu38g15kcal0.1g3.5g0g0.7g
Raparperi 25g8.4kcal0.2g1.4g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g31g122kcal0g30.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g291kcal0.6g71g0g2.2g
Valittu annoskoko100g146kcal0.3g35.5g0g1.1g
Annoskoko puolitettuna50g73kcal0.2g17.8g0g0.6g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.5g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970