Veneperunat

Pese perunat huolellisesti.

Leikkaa perunat kuorineen puoliksi ja siitä vielä kolmeen osaan niin että yhdestä perunasta tulee kuusi pitkähköä perunalohkoa.

Riko kananmuna lautaselle.

Kostuta jokainen perunalohko kananmunalla.

Ripottele perunalohkojen päälle mausteita makusi mukaan (hyvin käy esim.

mustapippuri/cayennepippuri, valkosipulijauhe, yrttisekoitukset, suola).

Asettele perunat pellille voipaperin päälle.

Kuumenna uunissa n. 225 asteessa vajaa tunti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton12g17kcal1.4g0g1.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.5g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g139kcal5.4g23g2.6g1.6g
Valittu annoskoko100g70kcal2.7g11.5g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g35kcal1.4g5.8g0.7g0.4g
Arvot/100g100g70kcal2.7g11.5g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43215