Empun Kanaleipä-ateria

Lado lautaselle Vaasan ruispalan toinen puoli (n.27g), sen päälle hieman margariiniä ja kaksi siivua ohutta broilerinfileeleikkelettä ja viereen iso kasa tuoretta kurkkua ja jäävuorisalaattia.

Paista oliiviöljyssä suolalla ja sitruunapippurilla maustettu Broilerinfilee-leike (ohut) kypsäksi, laita sekin leivälle.

Päälle vielä 2%:sta raejuustoa iso kasa ja sitten syömään.

Ruokajuomaksi lasillinen ykkösmaitoa.

Paljon proteiinia, mukavasti kuituja ja kasviksia.

Rasvaakin on hyvin maltillisesti ja ennen kaikkea vatsa täyttyy.

Esalpaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti 100 gr15g1.6kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kurkku, tuore19g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)4.9g10kcal0.4g2g0.1g0.5g
Flora, 70 %, 2 tl0.7g4.5kcal0g0g0.5g0g
Broilerinfileeleikkele (Snellman), annos 15g2.3g1.9kcal0.4g0g0g0g
Maito, Ykkös29g12kcal1g1.4g0.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki15g12kcal1.9g0.3g0.3g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)14g16kcal3.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g120kcal14.6g8.4g3g1.6g
Valittu annoskoko100g60kcal7.3g4.2g1.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g30kcal3.7g2.1g0.8g0.4g
Arvot/100g100g60kcal7.3g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43278