Raakapuuro, porkkana

Reilu annos raakapuuroa:

Liota venänjyviä yön yli.
Laita kaikki tehosekoittimeen ja lisää rielu desi vettä.

Huristele kunnolla sekaisin, lisää vettä tarpeen mukaan.

Puuro on parhaimmillaan levättyään hetken (pellava turpoaa).

Lisää proteiinia saa helposti lisäämällä soijarouhetta.

Herttanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavarouhe reformi luomu7.4g24kcal2.1g0.5g1.5g2.3g
Marjahillo, keskiarvo , annos 5g11g18kcal0.1g4.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g59g17kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Vehnänjyvät (Reformi), annos 20g22g71kcal2.9g13.1g0.6g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g258kcal11g42.6g4.4g13.2g
Valittu annoskoko100g129kcal5.5g21.3g2.2g6.6g
Annoskoko puolitettuna50g65kcal2.8g10.7g1.1g3.3g
Arvot/100g100g129kcal5.5g21.3g2.2g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=44723