Lapinlaatikko

Pannulla ruskistus ja haudutus lihalle(n20min).

Perunoiden, sipulin paprikan pyöritys pannulla(viitosen minuuttia), mausta koko juttu valkopippurilla, paprikamausteella ja suolalla.

Uuniastiaan ja kolmenjuuston kerma päälle.

Uuni 225C n. 35 min. aivan älyttömän hyvää! (oikeastihan tuohon tulisi poron lihaa tai hirvikin käy).

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl15g18kcal0.5g0.5g1.5g0g
Porsaan lihasuikale, marinoitu30g59kcal3.8g0.9g4.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g215kcal10.2g16g12.4g1g
Valittu annoskoko100g108kcal5.1g8g6.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g54kcal2.6g4g3.1g0.3g
Arvot/100g100g108kcal5.1g8g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=45908