Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g75g72kcal6g10.5g0.5g6g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 7.3g65kcal0g0g7.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.3g5.1kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g291kcal12.8g25g15.8g12.4g
Valittu annoskoko100g146kcal6.4g12.5g7.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna50g73kcal3.2g6.3g4g3.1g
Arvot/100g100g146kcal6.4g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678