Lohi ranskankermakastikkeessa

N. 400 g lohta
purkki 5 % creme fraichea
mausteita maun mukaan: suola, tilli, sitruunapippuri, sitruunan/limen mehu

Annetaan maustua muutama tunti, viimeinen tunti huoneenlämmössä.

Lisätään uunivuokaan creme fraiche lohen ympärille.

Paistetaan uunissa noin 15-20 minuuttia noin 200 asteessa.

Tarjoillaan perunalisäkkeen ja kasvisten kanssa.

Totoro80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%10g8.8kcal0.4g0.7g0.5g0g
Lohifilee87g170kcal16.3g0g11.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g411kcal33.4g1.4g30.4g0g
Valittu annoskoko100g205kcal16.7g0.7g15.2g0g
Annoskoko puolitettuna50g103kcal8.4g0.4g7.6g0g
Arvot/100g100g205kcal16.7g0.7g15.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=46874