Jauhelihasipulikeitto

1 PSS sipulikeittojauhetta
200 G jauhelihaa
Paprikajauhetta
Valkosipulimurskaa

Paista jauhaliha kohtuullisen kokoseissa kattilassa.

Mausta jauheliha paistamisen lopuksi paprikajauheella ja valkosipulilla makusi mukaan (mausteita ei välttämättä tarvitse, sipulikeitoissa yleensä makua tarpeeksi omasta takaa).

Kaada jauhelihan päälle n. 1 litra vettä ja sekoita joukkoon sipulikeitto.

Kiehuttele hiljalleen noin kymmenen minuuttia.

(Valmiin keiton voi höystellä emmental raasteella jos haluaa lisätä syntisyyden tuntua)

Kanipupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)26g70kcal1.9g12.7g1.3g2.6g
Jauheliha (sika-nauta) 17%74g164kcal13g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g467kcal29.8g25.4g27.8g5.2g
Valittu annoskoko100g234kcal14.9g12.7g13.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna50g117kcal7.5g6.4g7g1.3g
Arvot/100g100g234kcal14.9g12.7g13.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47089