Linssisoppa

1. Huuhtele linssit hyvin
2. pilko sipuli ja valkosipuli.

Kuullota pannulla
3. Lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä n.10 min
Mausta oman maun mukaan.

Oregano, ruohosipuli, persilja yms.

Ranzu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix8.1g7.3kcal0.1g1.7g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.6g2.7kcal0.3g0.3g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)20g7kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kultasula rypsiöljy0.6g5.8kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Linssi-punainen (raaka)11g34kcal2.8g5.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g121kcal7.2g19.2g1.6g3g
Valittu annoskoko100g60kcal3.6g9.6g0.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna50g30kcal1.8g4.8g0.4g0.8g
Arvot/100g100g61kcal3.6g9.6g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47870