Mustikkainen tuorepuuro

Lisää jäiset mustikat muiden aineksien joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella keskenään.

Tarjoa viileänä.

Huomaa, että vehnäleseitä tulee ohjeen mukaan 10 grammaa, joka vastaa puolta desiä.

Pargus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canderel makeutusjauhe6.7g26kcal0.2g6.2g0g0g
Vehnänalkio, 1 rkl4.4g14kcal1.3g1.5g0.4g0.6g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl44g27kcal1.7g2.2g1.1g0g
Mustikka, Pakkasmarja44g15kcal0.2g2.8g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g163kcal6.8g25.4g3.6g4.2g
Valittu annoskoko100g81kcal3.4g12.7g1.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna50g41kcal1.7g6.4g0.9g1.1g
Arvot/100g100g81kcal3.4g12.7g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48261