Seitifilee tomaatti-kasvispedillä

OHJE 4 hlölle.

Mausteiksi oregano, basilika, suola ja valkopippuri oman maun mukaan.

Pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi ja laita ne uunivuoan pohjalle.

Kaada tomaattimurska, mausteet, öljy ja viini päälle.

Sekoita kevyesti.

Kypsytä uunissa 225 asteessa reilu 5 minuuttia.

Rullaa seitifileet rullalle ja nosta kasvispedin päälle.

Nosta lusikalla kasviksia ja lientä kalarullien päälle, jotta nekin maustuvat.

Kypsennä uunissa vielä 10-15 minuuttia, niin että kalat ovat kypsiä.

Tarjoa riisin tai perunoitten kanssa.

Mynthon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa6.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Seitifile, Findus, naturel 100g26g18kcal4.2g0g0.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)26g6.5kcal0.3g1.4g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Valkoviini, kuiva6.5g4.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g91kcal9.4g6g2g1.8g
Valittu annoskoko100g46kcal4.7g3g1g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g23kcal2.4g1.5g0.5g0.5g
Arvot/100g100g46kcal4.7g3g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48712