Tonnikalapasta (kolesteroliton)

1. Keitä makaronit
2. Silppua sipuli ja kuullota pannulla öljyssä
3. Lisää loput ainekset pannulle ja mausta oman maun mukaan
4. Valuta kypsät makaronit ja kaada ne "kastikkeen" joukkoon

Ranzu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kultasula rypsiöljy0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g16g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Makaroni tri-colori cappelli, torino22g76kcal3.2g14.5g0.5g0.6g
Tonnikala vedessä, rainbow10g10kcal2g0.1g0.2g0g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)13g17kcal1.3g0.4g1.2g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)27g9kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g266kcal14.4g35.8g7g2.8g
Valittu annoskoko100g133kcal7.2g17.9g3.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna50g67kcal3.6g9g1.8g0.7g
Arvot/100g100g133kcal7.2g17.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48915